archeologienota

Vooronderzoek Machelen Felix Timmermanssite

ID: 1225   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/1225

Voorwaarden bij de beslissing

-	Gebouwen en constructies worden gesloopt tot op maaiveld. Kelders, funderingen en verhardingen worden onder archeologische begeleiding verwijderd. 
De verhardingen kunnen indien gewenst in een eerste fase slechts plaatselijk verwijderd worden zodat het booronderzoek kan uitgevoerd worden. Indien blijkt dat het terrein verstoord is door zandsteenontginning en het proefsleuvenonderzoek daardoor niet/slechts gedeeltelijk noodzakelijk is, dan kan de archeologische begeleiding bij het verwijderen van de verharding geschrapt worden of slechts plaatselijk gebeuren in geval slechts een gedeeltelijk proefsleuvenonderzoek noodzakelijk is.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: PVM.pdf
Auteur(s): CAELEN Veerle, DIERCKX Lies, LAMBERTS Melissa

Verslag van resultaten
Bestand: Verslag van resultaten.pdf
Auteur(s): CAELEN Veerle, DIERCKX Lies, LAMBERTS Melissa

Digitaal werkputten plan
Bestand: Inplantingsplannen.pdf
Auteur(s): CAELEN Veerle, DIERCKX Lies, LAMBERTS Melissa

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.