archeologienota

Vooronderzoek Pepingen Heikruis - Molenhofstraat

ID: 1434   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/1434

Voorwaarden bij de beslissing

-	Bij de sloop van de gebouwen worden alle ondergrondse structuren (funderingen, vloerniveaus, kelders, …) intact gelaten. Kelders worden geruimd van puin. Het bestaande terreinniveau blijft ongewijzigd. 
De ondergrondse structuren kunnen pas verwijderd worden tijdens het archeologisch onderzoek op aangeven van de erkende archeoloog.
-	De ondergrondse restanten van de kapel, inclusief funderingen, kelders (crypte) en begravingen moeten in situ behouden blijven.
-	Boomwortels worden niet gefreesd of ontworteld. Deze kunnen pas verwijderd worden tijdens het archeologisch onderzoek op aangeven van de erkende archeoloog.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: HEI-MOL_ProgrammaVanMaatregelen.pdf
Auteur(s): JANSSENS David, PIETERS Hadewijch

Verslag van resultaten
Bestand: HEI-MOL_VerslagVanResultaten.pdf
Auteur(s): JANSSENS David, PIETERS Hadewijch

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.