archeologienota

Vooronderzoek Berlaar Berlaar, Smidstraat

ID: 17859   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/17859

Voorwaarden bij de beslissing

Palend aan dit project is in 2008 een archeologisch vooronderzoek uitgevoerd, deze informatie ontbreekt in de archeologienota. Het rapport is raadpleegbaar via de databank OAR. Gelieve bij opmaak van de nota de resultaten van dit onderzoek te vergelijken met de resultaten van het onderzoek binnen dit projectgebied. 
Ter hoogte van de Nachtegaalstraat is een archeologische opgraving uitgevoerd, deze informatie ontbreekt in archeologienota. Het eindverslag is raadpleegbaar via het Geoportaal. Gelieve bij opmaak van de nota de resultaten van dit onderzoek te vergelijken met de resultaten van het onderzoek binnen dit projectgebied.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: AN_2021-056_Berlaar Smidstraat_PvM.pdf
Auteur(s): FELLAHI Sarah, VERRIJCKT Jeroen

Verslag van resultaten
Bestand: AN_2021-056_Berlaar Smidstraat_VVR.pdf
Auteur(s): FELLAHI Sarah, VERRIJCKT Jeroen

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.