archeologienota

Vooronderzoek Aartselaar Lindenboslaan

ID: 18782   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/18782

Voorwaarden bij de beslissing

Indien de bestaande bebouwing binnen het plangebied wordt gesloopt, dan gelden de randvoorwaarden zoals geformuleerd in het programma van maatregelen op p.6 voor de oppervlakte van het volledige gebouw.
De terugkoppeling met de stedenbouwkundige voorwaarden uit de omgevingsvergunning voor het verkavelen van gronden dient grondig te gebeuren, zodat zones waar bodemingrepen zijn toegestaan maximaal onderzocht kunnen worden. Bij een verkavelingdossier dient immers van de volledige verstoring van het plangebied uit gegaan te worden (Art. 5.4.11. van het Onroerenderfgoeddecreet). Bepaalde zones in een verkaveling die niet bedreigd zijn, vormen de uitzonderingen wanneer ze door de geplande stedenbouwkundige voorschriften bij de verkaveling formeel gevrijwaard worden.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: PM Aartselaar - Lindenboslaan_v002.pdf
Auteur(s): AUDENAERT Evelien, BOUCKAERT Kevin, CLAESEN Jan, VAN GENECHTEN Ben

Verslag van resultaten
Bestand: AN Aartselaar - Lindenboslaan_v001.pdf
Auteur(s): AUDENAERT Evelien, BOUCKAERT Kevin, CLAESEN Jan, VAN GENECHTEN Ben

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.