archeologienota

Vooronderzoek Gent Limburgstraat

ID: 19848   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/19848

Voorwaarden bij de beslissing

1. In het programma van maatregelen wordt besproken dat cf de code de hele stratigrafie moet onderzocht worden, tot op de moederbodem. Maar er staat ook dat de proefputten tot verstoringsdiepte + buffer moeten aangelegd worden, wat een tegenstrijdigheid betekent. Als voorwaarde wordt bijgevolg gesteld dat cf de code de hele stratigrafie moet onderzocht worden.  
2. De proefputten zijn ingetekend zonder af te stemmen op de bestaande muren. Zo ligt de meest zuidelijk put op een cluster van huidige muren. Als voorwaarde wordt gesteld dat de zuidelijke put dient verplaatst te worden naar een lokatie waar geen verstoring van recente muren verwacht wordt.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: GEN-LIM_ProgrammaVanMaatregelen.pdf
Auteur(s): JANSSENS David

Verslag van resultaten
Bestand: GEN-LIM_VerslagVanResultaten.pdf
Auteur(s): VAN DAMME Laurens

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.