archeologienota

Vooronderzoek Putte Putte-Hollestraat

ID: 2094   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/2094

Voorwaarden bij de beslissing

Het programma van maatregelen voorziet geen milderende maatregelen voor het ontstronken van de bomen of het verwijderen van verharding/bebouwing. Als bijkomende voorwaarde wordt gesteld dat bomen mogen gekapt worden maar niet ontstronkt, dit kan pas na uitvoering van het uitgestelde vooronderzoek zonder en met ingreep in de bodem. Verharding kan verwijderd worden zonder bijkomende bodemingreep, de uitgraving mag de bestaande verstoring niet overschrijden.
De voorgeschreven maaswijdte voor zeven bedraagt in geval van steentijd artefactensites 2 mm, de Code Goede Praktijk dient hierin gevolgd te worden.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: AN - Putte Hollestraat Maatregelen.pdf
Auteur(s): DUPONT Laurane

Verslag van resultaten
Bestand: AN - Putte Hollestraat Resultaten.pdf
Auteur(s): DUPONT Laurane

Relaties

Vooronderzoek Putte Putte-Hollestraat
Nota - ID 12133
https://id.erfgoed.net/archeologie/notas/12133

Vooronderzoek Putte Putte-Hollestraat
Nota - ID 9036
https://id.erfgoed.net/archeologie/notas/9036

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.