archeologienota

Vooronderzoek Puurs Theo Andriesstraat

ID: 2830   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/2830

Voorwaarden bij de beslissing

-	Het assessment voor het plangebied is onvolledig: in de omgeving van het plangebied liggen drie archeologische sites die recent zijn onderzocht, hierover is niet terug te vinden in het verslag van resultaten. Bij de opmaak van de nota dienen de resultaten van deze onderzoeken geraadpleegd te worden en relevante gegevens verwerkt. 
-	Het archeologisch potentieel van recente perioden (Wereld Oorlog I) wordt onvoldoende en niet correct geƫvalueerd. Hiervoor moet bij de opmaak van de nota eveneens bijkomende literatuur geraadpleegd worden.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: Archeologienota Puurs-Theo Andriesstraat - programma van maatregelen.pdf
Auteur(s): DE RAYMAEKER Annelies

Verslag van resultaten
Bestand: Archeologienota Puurs-Theo Andriesstraat - verslag van resultaten.pdf
Auteur(s): DE RAYMAEKER Annelies

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.