archeologienota

Vooronderzoek Landen Mottendelstraat

ID: 4584   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/4584

Voorwaarden bij de beslissing

- Het terrein dient geschikt te zijn voor de uitvoering van de metaaldetectie: planten en struiken en gras moeten kort gemaaid worden.
- Het sleuvenplan zoals aangeduid in het programma van maatregelen kan uitgevoerd worden op voorwaarde dat er minstens 1 dwarssleuf wordt aangelegd. Nu liggen de sleuven immers parallel met de aanwezige linie. Om de linie te onderzoeken is het aangeraden deze te dwarsen.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: PM Landen - Mottendelstraat_v005.pdf
Auteur(s): AUDENAERT Evelien, BOUCKAERT Kevin, CLAESEN Jan, DIRIX Evelien, SYS Annelien, VAN GENECHTEN Ben, VERBEELEN Giel

Verslag van resultaten
Bestand: AN Landen - Mottendelstraat_v006.pdf
Auteur(s): AUDENAERT Evelien, BOUCKAERT Kevin, CLAESEN Jan, DIRIX Evelien, SYS Annelien, VAN GENECHTEN Ben, VERBEELEN Giel

Relaties

Vooronderzoek Landen Mottendelstraat
Nota - ID 14154
https://id.erfgoed.net/archeologie/notas/14154

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.