archeologienota

Vooronderzoek Dilsen-Stokkem Dilsen-Stokkem, Dr. Lenstralaan

ID: 4694   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/4694

Voorwaarden bij de beslissing

-	Zowel bij het aantreffen van een goed bewaarde podzolbodem als bij het aantreffen van een goed bewaarde (paleo)bodem wordt er na het landschappelijk onderzoek overgeschakeld naar een verkennend archeologisch booronderzoek.
-	Door de verspringende inplanting van de 2 meest zuidelijke sleuven ontstaan er zowel in het oosten  als in het westen lege zones, respectievelijk ca. 538 m² en ca. 827m² groot wat geen goede verspreiding van de sleuven betekent. Daarom stelt Onroerend Erfgoed dat beide sleuven dienen vervangen te worden door 1 doorlopende sleuf op 15m afstand van de vorige sleuf, aangevuld met kijkvensters en/of dwarssleuven.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: Dilsen-Stokkem_Dr.Lenstralaan_PVM_DEF.pdf
Auteur(s): MASSAGÉ Liesbeth

Verslag van resultaten
Bestand: Dilsen-Stokkem,_Dr. Lenstralaan_VVR_DEF.pdf
Auteur(s): MASSAGÉ Liesbeth

Relaties

Vooronderzoek Dilsen-Stokkem Dilsen-Stokkem, Dr. Lenstralaan
Nota - ID 20349
https://id.erfgoed.net/archeologie/notas/20349

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.