archeologienota

Vooronderzoek Halle Halle Wielewaallaan

ID: 5878   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/5878

Voorwaarden bij de beslissing

-	Het plan van maatregelen voorziet ter hoogte van de loten 1 en 2 een onderbreking in de proefsleuf. Hierdoor wordt deze zone van het projectgebied onvoldoende gewaardeerd mbt de eventuele aanwezigheid van archeologische relicten. De loten 1 en 2 moeten voldoende geƫvalueerd worden door middel van een extra proefsleuf.
-	De erkende archeoloog stelt dat de huizenblokken zo veel als mogelijk vermeden worden met kijkvenster. De aanleg van een kijkvenster wordt in de eerste plaats aangelegd ifv het onderzoek van sporenconcentraties en de evaluatie van het archeologisch potentieel. Hierbij kan geen rekening gehouden worden met de aanwezigheid van toekomstige huizenblokken.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Verslag van resultaten
Bestand: 2017K107 Halle Wielewaallaan archeologienota Verslag van resultaten met bijlage.pdf
Auteur(s): ACKE Bert, BRACKE Maarten, VAN QUAETHEM Kris

Programma van maatregelen
Bestand: 2017K107 Halle Wielewaallaan archeologienota Programma van maatregelen.pdf
Auteur(s): ACKE Bert, BRACKE Maarten

Relaties

Vooronderzoek Halle Halle Wielewaallaan
Nota - ID 9231
https://id.erfgoed.net/archeologie/notas/9231

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.