archeologienota

Vooronderzoek Kraainem Klooster

ID: 6475   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/6475

Voorwaarden bij de beslissing

-	Het plan van maatregelen voorziet in een veldkartering en metaaldetectie uitgevoerd in regelmatige raaien van 5 m onderlinge afstand. Bij vondstenconcentraties wordt de afstand tussen deze raaien verdicht in functie van het beantwoorden van de vraagstelling.
-	In functie van de metaaldetectie wordt het gras en kruidlaag kortgemaaid en het maaisel verwijderd voorafgaand aan het metaaldetectieonderzoek.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: PM Kraainem - Klooster_v008.pdf
Auteur(s): AUDENAERT Evelien, BOUCKAERT Kevin, CLAESEN Jan, DIRIX Evelien, SYS Annelien, VAN GENECHTEN Ben, VERBEELEN Giel

Verslag van resultaten
Bestand: AN Kraainem - Klooster_v009.pdf
Auteur(s): AUDENAERT Evelien, BOUCKAERT Kevin, CLAESEN Jan, DIRIX Evelien, SYS Annelien, VAN GENECHTEN Ben, VERBEELEN Giel

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.