archeologienota

Vooronderzoek Gavere Landdijk

ID: 7440   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/7440

Voorwaarden bij de beslissing

In het Verslag van Resultaten wordt aangegeven dat er bijkomend onderzoek noodzakelijk is ten aanzien van de duiventoren waarvan oorsprong en initiƫle functie onduidelijk zijn. 
In het Programma van Maatregelen suggereert de erkend archeoloog echter geen archeologische evaluatie van in de omgeving van dit relict.


Om deze discrepantie tussen het Verslag van Resultaten en het Programma van Maatregelen op te vangen dient daarom ook een evaluatie plaats te vinden in de zone van de duiventoren bij wijze van een kijkvenster of een sleuf om de ruimtelijke context, historiek en eventuele aanhorigheden van deze structuur te evalueren.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: Hembyse_Gavere-Landdijk_3. PROGRAMMA VAN MAATREGELEN.pdf
Auteur(s): DE SMAELE Bart, PIETERS Hadewijch

Verslag van resultaten
Bestand: Hembyse_Gavere-Landdijk_2. VERSLAG VAN RESULTATEN.pdf
Auteur(s): DE SMAELE Bart, PIETERS Hadewijch

Relaties

Vooronderzoek Gavere Landdijk
Nota - ID 11013
https://id.erfgoed.net/archeologie/notas/11013

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.