archeologienota

Vooronderzoek Leuven Sint-Maartenstraat / J.P. Minckelerstraat. / Diestsestraat

ID: 7496   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/7496

Voorwaarden bij de beslissing

Indien tijdens het vooronderzoek met ingreep in de bodem geen begravingen worden aangetroffen in de proefsleuf en/of de proefputten wordt een extra proefput gemaakt aan de noordelijke grens van het terrein, mits inachtneming van de veiligheidsperimeters. De zone waarin deze put wordt aangelegd, kan u vinden op het plan in bijlage (neem voor de bijlage contact op met de gemeente Leuven).
Deze extra put wordt aangelegd om te vermijden dat de potentieel aan te treffen begravingen in de bodem worden onderschat en er geen adequaat programma van maatregelen (inclusief correcte tijdsduur- en kostenraming) kan opgesteld worden.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: PM Leuven - Sint-Maartenstraat_ J.P. Minckelerstraat_Diestsestraat_v003.pdf
Auteur(s): AUDENAERT Evelien, BOUCKAERT Kevin, CLAESEN Jan, DIRIX Evelien, KEERSMAEKERS Emma, SYS Annelien, VAN GENECHTEN Ben, VERBEELEN Giel

Verslag van resultaten
Bestand: AN Leuven - Sint-Maartenstraat_ J.P. Minckelerstraat_Diestsestraat_bijlagen.pdf
Auteur(s): A.R.T. ARCHITECTEN, CLAESEN Jan

Verslag van resultaten
Bestand: AN Leuven - Sint-Maartenstraat_ J.P. Minckelerstraat_Diestsestraat_v002.pdf
Auteur(s): AUDENAERT Evelien, BOUCKAERT Kevin, CLAESEN Jan, DIRIX Evelien, KEERSMAEKERS Emma, SYS Annelien, VAN GENECHTEN Ben, VERBEELEN Giel

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.