archeologienota

Vooronderzoek Linter Linter, Landenstraat

ID: 8793   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/8793

Voorwaarden bij de beslissing

1) Een buffer van 5 meter aan de iedere zijde van het perceel mag geen standaard zijn, de sleuven dienen zo dicht als mogelijk aan de randen van het perceel aangelegd te worden. De buffer van 5 meter aan de rand van het onderzoeksgebied mag daarom niet absoluut zijn. Indien er sporen in worden aangetroffen in de proefsleuven mag dit geen reden zijn om hier geen kijkvensters te graven.

2) De werfbegeleiding dient plaats te vinden in de hele zone van de voor verder onderzoek geselecteerde en her aan te leggen wegenis (dus niet enkel in de zone waar de nieuwe leiding wordt aangelegd).

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: 23927_r735_PVM_v2.pdf
Auteur(s): CAELEN Veerle

Verslag van resultaten
Bestand: Bijlagen.zip
Auteur(s): ABO nv

Verslag van resultaten
Bestand: 23927_r735_verslag van resultaten_v4.pdf
Auteur(s): CAELEN Veerle

Relaties

Vooronderzoek Linter Linter, Landenstraat
Nota - ID 13199
https://id.erfgoed.net/archeologie/notas/13199

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.