archeologienota

Vooronderzoek Ham Ham, Truibroek

ID: 9673   URI: https://id.erfgoed.net/archeologie/archeologienotas/9673

Voorwaarden bij de beslissing

•	De afbakening tussen de verstoorde en de onverstoorde zone op het terrein voor grondverbetering gebeurde arbitrair. Indien archeologisch relevante sporen worden aangetroffen op het terrein voor grondverbetering dient nagegaan te worden wat de grens is tussen de verstoorde en de onverstoorde zone zodat een correcte afbakening kan gemaakt worden van de site.
•	De bomen mogen enkel afgezaagd worden, de wortels mogen niet uitgetrokken worden zodat ze eventuele archeologische sporen niet verstoren. Ze kunnen pas verwijderd worden tijdens of na het proefsleuvenonderzoek. Het freezen van de wortels tot maximaal 30 cm diepte is wel toegestaan.

Downloads

Alle bestanden downloaden

Programma van maatregelen
Bestand: PVM_Ham_Truibroek.pdf
Auteur(s): HOLSTEIN Cynthia

Verslag van resultaten
Bestand: VVR_Ham_Truibroek.pdf
Auteur(s): HOLSTEIN Cynthia

Verslag van resultaten
Bestand: Bijlagen.zip
Auteur(s): ABO nv

Meer weten?

Meer informatie over het archeologisch traject kan je terugvinden op onze website.

Disclaimer

Het agentschap Onroerend Erfgoed publiceert deze documenten op basis van het Onroerenderfgoeddecreet en het Onroerenderfgoedbesluit, maar staat in geen geval in en kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de juistheid of rechtmatigheid van de inhoud van deze documenten. Bij opmerkingen of vragen over de rechtmatigheid van de inhoud van de dossiers of uw privacy, kan u contact opnemen met informatieveiligheid.oe@vlaanderen.be. Daarnaast vindt u meer informatie in onze privacyverklaring.